minnviktdrom.blogg.se

Min viktresa förr och nu, mitt liv i smått och stort! Att va mamma som älskar träning och hur jobbigt det kan vara med psykisk ohälsa!

Före efter nu

Livet känns gaska lätt och leva just nu så försöker njuta, alltid varit rädd att ens tänka så. Rädd att det ska bli nåt tok men nu känns det stabilt pga att jag förökar inte ta åt mig av allt som jag gör annars är för känslig för gruvsam. Tar på mig hela värden känns det som ibland utan anledning, ingen som ber mig liksom men ibland kan det vet finnas en känsla av förväntning känslig för förväntningar också dragit ner på att ha och känna in såna också blir lätt fel bättre att vara rätt fram säga vad man vill och önska, alltid trott jag gjort det men på något sätt ändå förväntat mig magisk tankekraft. Enormt tacksam över min finna man som står ut med mig i bland, vet att jag är "galna flickvännen" ibland men får jag tänka efter brukar jag återfå mitt förnuft :-) 


Är lov för mina stora fina barn så dom är här jätte mysigt blev bad i dag, sen följde jasmine mig på gymmet, 4 gången den vecka underbar start på året.
Hitta lite gamla kort på dator sjukt att man är samma inuti meb tiden går så fort börja tro på alla tanter och gubbar man träffar att plötsligt är man 95 år och tiden gått en förbi därför är jag väldigt tacksam över livet just nu.