minnviktdrom.blogg.se

Min viktresa förr och nu, mitt liv i smått och stort! Att va mamma som älskar träning och hur jobbigt det kan vara med psykisk ohälsa!

Livet är underbart igentligen

Ja har mått jävligt dåligt upp och ner senaste månaderna är igentligen glad och mår bra men hamnar i något konstigt läge där jag liksom sätter mig själv utanför och ser problem inga lösningar, ser ångest inge hopp, blir så påfrästanande att må dåligt när jag borde vara glad och tacksam vilket kanske är det som faller bort min tacksamhet! Blir dyster och bitter inte helt dysfunktionell men bara pricis på ytan jag fungera själv hemma eller bara hemma har jag gått sönder av ångest. Men nu har det vänt jag känner det första veckan men lite rutin, jobbar rätt tidet på nya jobbet även om det har varit väldigt slitigt och överbeläggning och knappt man hunnit äta eller kissa i mellan åt så trivs jag skit bra med mitt jobb faktiskt hoppas det håller i sig nu min med vind jag känner men den håller ju i om jag håller i den glömmer så lätt mitt egna ansvar i mitt mående men kommit igång på gymmet och nya arbetstider!
Enda gnället för i dag är att jag har klippt mig vilekt var nödvändigt men mitt eget fel som håller på med färg och skit och löshår iställe för att spara ut mitt eget som jag hade bestämt september förra året när jag raka det men men sent ska jag lära mig :-)
Tacksam för min familj! Mina underbara barn och värdens bästa Jon som står ut med min med och motgångar inte alltid värdens roligaste, men allt kan bara bli bättre och i dag ullared!! Går ju inte att misslyckas 😋