minnviktdrom.blogg.se

Min viktresa förr och nu, mitt liv i smått och stort! Att va mamma som älskar träning och hur jobbigt det kan vara med psykisk ohälsa!

Helgen

Varit en bra helg julpynta lite men barnen bara varit med dom har varit super mysigt ska lämna dom i morgon på skolan vilket jag inte bruka gör vilket jag tycker är mycket konstigt jag inte tänkt på förut blir som en hel extra dag istället för att lämna dom på söndag i kväll har vi baka bullar men smaka inte ens för inge socker för mig just nu vill må bra, dock rökt i dag ca 10-12 cigg blir less på mig själv men nya tag i morgon kan om jag vill,
Träna och kolla på "Mitt dana jag" på SVT allså vet inte vad jag tyckt gästen innan men han har jävlig rätt i sitt sätt och tänka gällande beroende sjukdommen blir så less på att det pratas om att det finska någon promille av missbrukare som lär sig dricka normalt, tickar ju direkt igång lilla jäveln i mig att kanske kanske bli normal en dag men va fanns har inte jag prova klart!
Vem vet kan bara framtiden utvisa men vet jag aldrig mer vill vakna i kuos och inte veta vad som hänt med en klump i magen, den sjuka väntan på att få svar från vänner och bekanta va fanns jag hitta på denna gång kolla om man har det man älska kvar eller om man supit bort det, mår lite illa av bara tanken! Men samtidigt så viskar en röst till mig bara ett glass vin mins du känslan värmen i kroppen som sprider sig, berusning när det gjort mig så pass avslappnad att jag inte längre känner någon smärta i kroppen den mins min hjärna med!
Nä en dag i taget ingen kan lova morgon dagen men i dag somna jag nykter,
597 dagar kep on going!